Inbraakbeveiliging:

Het belang van een veilige omgeving vraagt nauwelijks nadere uitleg.

Door installatie van intelligente alarmtechnieken worden indringers snel gesignaleerd en worden aan een geselecteerde alarmcentrale signalen doorgegeven, waarna door een beveiligingsbedrijf of door de politie actie kan worden ondernomen.

Van de Berkt heeft veel ervaring in het ontwikkelen en bouwen van intelligente beveiligingssystemen. Door gebruik te maken van infrarood en akoestische signalen bewerkstelligen wij dat uw pand minder interessant wordt beschouwd door kwaadwilligen. Ook kunnen we uw terrein beveiligen, hiertoe maken we gebruik van drukgevoelige bedrading, in combinatie met GPS technieken.

Wij kunnen u adviseren op specifieke beveiligingsonderdelen voor uw woon of werkomgeving. Deze beveiligingsystemen kunnen worden geïntegreerd in een compleet Domoticaplan.

Toegangscontrole:

 

U bepaalt tot welke ruimten mensen toegang hebben en vooral bepaalt u tot welke ruimten mensen geen toegang mogen hebben. Denk hierbij aan ruimten waar specifieke eisen aan gesteld worden ten aanzien van bijvoorbeeld de hygiëne in een productiebedrijf of een agrarisch bedrijf. Evenmin wenst u geen onbevoegde personen in uw archief of systeemruimte.

E.T.B. Van de Berkt heeft ervaring in het opstellen van beveiligingsplannen. Met de huidige technieken is het mogelijk om specifieke personen te autoriseren voor bepaalde ruimten. Voor uw medewerkers, schoonmakers, of voor de aflevering van goederen in de nachtelijke uren.

Toegangscontrole biedt u een verhoogde veiligheid, u weet exact wie op welke tijden aanwezig is geweest. Gebruiksvriendelijk en doelmatig staan hierbij hoog in ons vaandel.

Brandmelding:
Beveiliging3

Een brand kan catastrofale gevolgen hebben, dit lezen we helaas te vaak in de kranten. Het is zaak dat een brand snel ontdekt wordt, vooral om materiële en emotionele schade te beperken. Bovendien wordt de regelgeving van de overheid en de verzekeringsvoorwaarden stringenter.

ETB van de Berkt kan gecertificeerde en door de brandweer goedgekeurde brandmeld-installaties plaatsen.