Elektrotechniek is de verzamelnaam voor een reeks van technische oplossingen in alle denkbare omgevingen.

Voorbeelden zijn:

- Woning
- Kantoor
- Bedrijf
- Agrarisch bedrijf
- Winkel
- Openbaar gebouw

 

Techniek is een in elkaar grijpend geheel van complexe processen. Waar de oplossing ligt in kennis, vakmanschap en een goed georganiseerde uitvoering.

Het doel is de optimale woon- en werkomgeving te creëren. Op deze website treft u van iedere discipline die wij beheersen een uitleg aan.

ETB van de Berkt maakt techniek toegankelijk


Verlichting:

Je staat er niet bij stil, voor velen is licht gewoon licht. Maar licht is een bepalende factor voor het welbevinden van mensen en dieren. Een goede uitvoering van een zorgvuldig opgesteld verlichtingsplan maakt dat mensen zich beter voelen, vermoeidheid en ziekteverzuim verminderen significant.

Het is bewezen dat de juiste verlichting in etalages en in winkels mede bepalend zijn voor een stijging van de omzet.

Bij het ontwerpen van een verlichtingsplan houden wij eveneens terdege rekening met economische- en milieuaspecten.

Telefonie:

ETB van de Berkt is uw partner voor het realiseren van intelligente communicatie oplossingen. Eerst maken wij een nauwkeurige inventarisatie van uw wensen op het gebied van mobiliteit. Met als doel om tot een optimale mobiliteit van werknemer te komen, uiteraard met een scherp oog voor kostenbewaking.
Wij maken vooraf een inventarisatie van uw communicatieplan.

U kunt bij ons terecht voor vaste telefoonsystemen, mobiele communicatie, tot complete Voice Over IP netwerken.

Omdat een degelijke en betrouwbare communicatie van essentieel belang is binnen uw organisatie, werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten.

CAI:

ETB van de Berkt verzorgt ook de kabelaansluiting voor CAI, die staat voor Centrale Antenne Installatie. Voor de huisinstallatie als ook de antenne-installatie.

Via de CAI beschikt u over signalen voor TV, radio, internet en tegenwoordig zelfs voor telefonie.

Netwerktechniek:

Bij de bouw en verbouw van een bedrijfspand of woning is het van belang om een goed infrastructureel plan te ontwikkelen. Want u heeft er elke dag mee te maken. Vooraf worden keuzes besproken en in een plan vastgelegd. Bijvoorbeeld de voor en nadelen van een draadvast of een draadloos systeem, koperdraad of glasvezel. De capaciteitsbehoefte, de belasting en de ontwikkelingen in de toekomst zijn hierin bepalende factoren.

Een netwerk kan tevens breder worden benut, zoals voor de automatisering van gebouwen, specifiek noemen wij de beveiliging.

Door koppelingen te leggen tussen in gebouwen geïntegreerde systemen wordt meer efficiëntie en kostenbesparing bereikt.